کوتی
کوتیcoti

خرید و فروش کوتی (COTI) - معرفی و قیمت ارز دیجیتال Coti

آخرین قیمت به ریال

67,460IRR

آخرین قیمت به تتر

0.09USDT

تغییر قیمت

3.38 %

نمودار و تحلیل کوتی

قیمت امروز کوتی (COTI) برابر با 0.09 تتر (دلار) و 6,746 تومان در تاریخ ۱ آذر ۱۴۰۳ است.

ارز دیجیتال کوتی با نماد COTI که به نام ارز اينترنت (Currency of the Internet) هم شناخته می‌شود، یک راهکار پرداخت با محوریت بلاکچین است. این راهکار پرداخت تلاش می‌کند تا برخلاف سیستم‌های موجود، سریع‌ترین و امن‌ترین روش را برای جابه‌جایی پول ارائه کند. سرعت بالای تراکنش‌ها در کوتی باعث می‌شود که بسیاری از کاربران این شبکه را انتخاب کند. کوتی ادعا می‌کند که تا ۱۰۰ هزار تراکنش را در یک ثانیه پردازش می‌کند. کوتی از الگوریتم PoT یا Proof of Trust برای پردازش‌‌های بلاکچینی استفاده می‌کند که باعث سریع‌تر شدن آن نسبت به PoW و PoS می‌شود. خرید ارز دیجیتال کوتی (COTI) برای کاربرانی که نیاز به جابه‌جایی سریع پول بدون محدودیت دارند، گزینه‌ای جذاب است.

بلاکچین کوتی (COTI) چیست؟

نماد ارز دیجیتال کوتی همراه با لوگوی صرافی دیجیتال رمزینکس

کوتی با نام لاتین COTI یا همان Currency of the Internet یک سیستم بلاکچینی لایه یک است که تراکنش‌های سریع و امن را با کارمزد پایین برای کاربران ممکن می‌کند. این بلاکچین با هدف ساختارشکنی در سیستم‌های مالی سنتی طراحی و عرضه شد.

از بین بردن واسطه‌ها، محدودیت‌ها و چالش سرعت در پرداخت‌های بین‌المللی، از اهداف اصلی پروژه هستند. کوتی همچنین تمرکز زیادی روی پرداخت‌های بزرگ و سازمانی دارد. شرکت‌ها با استفاده از بلاکچین COTI و ابزارهای آن می‌توانند راهکارهای اختصاصی پرداخت را برای خود توسعه دهند. این کار با استفاده از پروتکل Trustchain روی کوتی انجام می‌شود.

پروتکل کوتی با معرفی راهکار جدید برای پردازش تراکنش‌ها، هم سیستم‌های مالی سنتی و هم سیستم‌های مالی کنونی روی بلاکچین را به چالش می‌کند. این اکوسیستم بلاکچینی لایه یک، از الگوریتم‌های PoW یا PoS استفاده نمی‌کند. برای پردازش تراکنش‌ها در COTI از یک پروتکل مبتنی بر DAG استفاده می‌شود که Proof of Trust یا PoT نام دارد. این پروتکل ترکیبی از PoW و DAG است.

بلاکچین کوتی (COTI) چطور کار می‌کند؟

برای ایجاد تغییرات بنیادی در سیستم‌های پرداختی، بلاکچین کوتی باید فناوری‌های متعددی را ترکیب کند. این بلاکچین لایه یک، همه نیازمندی‌های توسعه یک سیستم پرداختی را با اپلیکیشن‌های مناسب، برطرف می‌کند. مقیاس‌پذیری یکی از نیازهای مهم سیستم‌‌های پرداختی بود که حتی با معرفی بیت‌کوین و اتریوم هم حل نشد. این بلاکچین‌ها از ساختار بلوکی برای پردازش تراکنش‌ها استفاده می‌کنند. هر بلوک به زنجیره بلوکی قبل از خودش وصل می‌شود و این روند به‌صورت دائمی ادامه دارد. برای ایجاد بلوک باید زمان طی شود که برخی اوقات سرعت تراکنش‌ها را تا حد زیادی کاهش می‌دهد. در این میان کاربرانی که به دنبال سرعت پرداخت بالاتر هستند، با چالش روبه‌رو می‌شوند.

بلاکچین COTI برای حل کردن مشکل سرعت تراکنش‌ها، از یک پروتکل لایه یک استفاده می‌کند. این پروتکل بر اساس ساختار داده‌ای Directed Acyclicl Graph یا همان DAG طراحی شده است. با استفاده از بلاکچین لایه یک تراست‌چین (Trustchain) بر مبنای این ساختار داده‌ای، سرعت پردازش تراکنش‌ها تا حد قابل‌توجی بیشتر می‌شود.

اثبات اعتماد یا Proof of Trust

بلاکچین کوتی در مجموع از ساختار اثبات سهام یا همان Proof of Stake استفاده می‌کند؛ اما این ساختار از ترکیب PoW و DAG ساخته شده است. ساختار DAG در بلاکچین COTI با نام Cluster شناخته می‌شود. این ساختار یک دفتر کل توزیع‌شده (Distributed Ledger) است که تراکنش‌ها را ثبت و ضبط می‌کند. در دفتر کل کوتی، تراکنش‌ها روی بلوک‌ها ذخیره نشده، بلکه پشت سر هم ثبت می‌شوند. به بیان ساده، برای پردازش و تایید هر تراکنش، باید دو تراکنش قبلی بررسی و تایید شوند، نه یک بلوک بزرگ.

اکنون این سوال مطرح می‌شود که نودها برای پردازش تراکنش‌ها در COTI باید هر تراکنش را به کدام تراکنش‌ها وصل کنند؟ پاسخ در امتیاز اعتماد یا همان Trust Score آن‌ها نهفته است. در سیستم PoT، نودهای تاییدکننده تراکنش‌ها یا همان ولیدیتورها (Validator) بر اساس اعتماد و اعتبار رتبه‌بندی می‌شوند. هر کاربر یا نود در شبکه بر اساس آمارهای پرداختی و عملکرد گذشته، یک امتیاز و رتبه می‌گیرد. هرچه اعتبار یک نود بالاتر باشد، تراکنش‌ها سریع‌تر پردازش می‌شوند.

وقتی یک کاربر در بلاکچین COTI یک تراکنش انجام می‌دهد، الگوریتم انتخاب منبع (Source Selection Algorithm) به‌صورت تصادفی دو نود ولیدیتور با امتیاز اعتماد برابر با کاربرد را برای پردازش انتخاب می‌کند. درنتیجه کاربرانی که درجه اعتبار بالاتری دارند، پردازش‌های سریع‌تری خواهند داشت.

الگوریتم PoW در بلاکچین کوتی با آنچه که در شبکه‌های دیگر مثل بیت‌کوین دیده‌ایم، تفاوت دارد. ارز اینترنت یا همان COTI از الگوریتم اثبات کار برای پردازش تراکنش‌ها استفاده نمی‌کند. الگوریتم PoW تنها برای مقابله با عملکردهای مجرمانه مثل اسپم کردن شبکه استفاده می‌شود. همچنین این الگوریتم، انگیزه مالی لازم برای مشارکت در شبکه را به نودها می‌دهد.

حل کردن مسئله‌های PoW در بلاکچین کوتی به نودها امکان می‌دهد که تراکنش‌های خود را به Cluster وصل کنند؛ اما این مسئله‌ها تضمینی برای اتصال به کلاستر نمی‌دهند. تضمین اصلی به امتیاز اعتبار نود بستگی دارد. این امتیاز اعتبار برای سطح‌بندی نودها در PoW هم استفاده می‌شود و در مجموع روی کارمزد تراکنش‌ها هم تاثیر دارد. با این ساختار، بلاکچین کوتی می‌تواند بدون نیاز به ماین کردن، تراکنش‌ها را با کارمزد بسیار پایین و سرعت بسیار بالا پردازش کند.

ارز دیجیتال کوتی (COTI) چیست؟

نام ارز دیجیتال کوتی (COTI) با پس زمینه نمودار قیمتی و لوگوی صرافی دیجیتال رمزینکس

ارز دیجیتال کوتی با نماد COTI توکن اصلی بلاکچین کوتی است که کاربردهای متنوعی در اکوسیستم این شبکه دارد. این ارز دیجیتال مبتنی بر DAG، با سقف عرضه ۲ میلیارد توکن معرفی شد. برای ایجاد COTI نیازی به فرایندهای ماینینگ نیست و این توکن در سه بلاکچین در دسترس قرار دارد.

  • تراست‌چین (Trustchain): این بلاکچین، شبکه اصلی و زیرساختی کوتی است.
  • اتریوم (Ethereum): ارز دیجیتال کوتی به‌صورت توکن ERC-20 هم روی شبکه اتریوم در دسترس کاربران قرار دارد. بسیاری اپلیکیشن‌های غیر متمرکز و سرویس‌های دیفای (DeFi) روی اتریوم از این توکن پشتیبانی می‌کنند.
  • بی‌ان‌بی چین (BNB Chain): همان بایننس چین سابق یا بلاکچین بایننس که از ارز دیجیتال کوتی به‌صورت یک توکن BEP-20 پشتیبانی می‌کند.

هولدرهای توکن COTI می‌توانند از ابزار COTI Bridge برای جابه‌جایی توکن‌های خود بین بلاکچین‌ها استفاده کنند. این ارز دیجیتال را می‌توان برای پرداخت‌های مرسوم در شبکه کوتی استفاده کرد. همچنین با استیک کردن توکن COTI در خزانه COTI Treasury هم می‌توانند پاداش دریافت کنند.

خزانه کوتی یک منبع برای ذخیره و توزیع درآمدهای اکوسیستم کوتی است. درآمدی که از همه محصولات این اکوسیستم کسب می‌شود، درنهایت در COTI Treasury ذخیره خواهد شد. سپس این درآمدها به درصد مشخص بین نودها و استیک‌کننده‌های ارز دیجیتال COTI توزیع خواهد شد.

در مقاله «آشنایی با Coti V2» اطلاعات مرتبط بیشتری در این زمینه می‌خوانید.

محصولات و سرویس‌های COTI

اکوسیستم کوتی بر مبنای MultiDAG کار می‌کند که شباهت کاملی به اتریوم دارد. در این اکوسیستم چندین DAG حضور دارند که هرکدام برای اهداف متنوعی طراحی شده‌اند. هر کدام از آن‌ها توکن‌ها و اپلیکیشن‌های اختصاصی خود را دارند، اما روی یک زیرساخت واحد کار می‌کنند. سیستم MultiDAG 2.0 در اکوسیستم COTI به توسعه‌دهنده‌ها، فروشنده‌ها و سازمان‌ها امکان می‌دهد که توکن‌های اختصاصی خود را روی زیرساخت Trustchain توسعه دهند. آن‌ها با استفاده از این بلاکچین به زیرساختی سریع، امن و آسان دسترسی پیدا می‌کنند.

زیرساخت تراست‌چین به بسیاری از سازمان‌ها و تیم‌ها امکان داد که محصولات غیر متمرکز خود را با سرعت بالایی توسعه دهند. همچنین توسعه استیبل‌کوین‌ها هم روی این شبکه امکان دارد که در انواع با پشتوانه فیات، پشتوانه کریپتو و پشتوانه الگوریتم، قابل توسعه هستند.

سرویس عرضه توکن COTI

با معرفی MultiDAG 2.0، امکان توسعه و عرضه استیبل‌کوین و دیگر ارزهای دیجیتال روی بلاکچین کوتی فراهم شد. سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌توانند با استفاده از این پروتکل، ارزهای دیجیتال متنوع را با قوانین و چارچوب‌های اختصاصی خود توسعه بدهند.

از مزیت‌های سرویس عرضه توکن کوتی (COTI Issuance Service) برای سازمان‌ها و تیم‌های توسعه می‌توان به هزینه‌های پایین‌تر در تراکنش‌ها، زیرساخت مقیاس‌پذیر، ماژول‌های مخصوص حریم خصوصی و پشتیبانی فنی کامل تیم کوتی اشاره کرد.

استیبل کوین Djed

کوتی با همکاری کاردانو اولین استیبل کوین الگوریتمی کاردانو را با نام Djed توسعه داد. این استیبل کوین پشتوانه ارز سنتی یا ارز دیجیتال ندارد و تنها با استفاده از قراردادهای هوشمند روی زیرساخت تراست‌چین، قیمت خود را ثابت نگه می‌دارد. استیبل کوین Djed می‌تواند در فرایندهای مالی غیر متمرکز یا همان دیفای (DeFi) در کاردانو استفاده شود.

تیم کاردانو و کوتی تصمیم دارند Djed را به یک استیبل کوین با کارایی بالا در اکوسیستم کاردانو تبدیل کنند. هدف نهایی این است که همه هزینه‌های پردازش تراکنش در کاردانو با استیبل کوین Djed پرداخت شوند.

سرویس COTI Pay Business

این سرویس با تمرکز روی فروشنده‌های بزرگ و سازمان‌ها طراحی شده است. با استفاده از سیستم پرداخت سازمانی کوتی، شرکت‌ها و فروشنده‌ها می‌توانند دارایی‌های دیجیتال اختصاصی خود را روی شبکه COTI توسعه دهند. این دارایی‌ها می‌توانند به ابزارهای پرداخت اختصاصی برای شرکت‌ها تبدیل شوند.

خرید ارز دیجیتال COTI در ایران

لوگوی ارز دیجیتال COTI در کنار نمودارهای شمعی و لوگوی صرافی ایرانی رمزینکس

برای خرید ارز دیجیتال COTI در ایران با پرداخت ریال می‌توانید از صرافی رمزینکس استفاده کنید. ثبت‌نام و احراز هویت در رمزینکس بسیار سریع انجام می‌شود و پس از آن به راحتی می‌توانید ارز دیجیتال کوتی و صدها ارز دیجیتال دیگر را با پرداخت ریالی بخرید.

پس از ثبت‌نام در رمزینکس و احراز هویت، تنها باید به مقدار دلخواه ریال به کیف پول ریالی خود واریز کنید. سپس در صفحه خرید و فروش COTI، مقدار مورد نظر خود را انتخاب کنید تا نسبت به قیمت بازار یا قیمت تعیین شده توسط خودتان، مشتری برای تبادل COTI با ریال پیدا کنید.

خرید و فروش COTI در رمزینکس مانند خرید ارز لایت کوین و سایر ارزهای دیجیتال با سرعت بالایی انجام می‌شود. به خاطر تعداد بالای کاربران در رمزینکس، همیشه مشتری برای خرید یا فروش COTI پیدا می‌کنید.

شما می‌توانید در لیست نرخ لحظه‌ای رمز‌ارزهای صرافی رمزینکس، قیمت ارز دیجیتال COTI را مشاهده و بررسی کنید. این لیست شامل قیمت ارز بیت کوین BTC،‌ ارز کوزاما، دات کوین و دیگر ارزهای دیجیتال است.

سوالات متداول

بلاکچین کوتی یک راهکار غیر متمرکز برای پرداخت ارائه می‌کند که با استفاده از ترکیب DAG و PoW قدرت پردازش بسیار سریع تراکنش‌ها را دارد.

ارز دیجیتال COTI به‌عنوان ارز دیجیتال اصلی شبکه کوتی عمل می‌کند و کاربردهای پرداخت و همچنین استیک کردن و دریافت پاداش دارد.

تراست‌چین (Trustchain) زیرساخت شبکه کوتی است که امکان توسعه اپلیکیشن و عرضه ارزهای دیجیتال را به تیم‌ها و شرکت‌های دیگر هم می‌دهد.

برای خرید ارز دیجیتال کوتی COTI با پرداخت ریال می‌توانید از صرافی رمزینکس استفاده کنید. در این صرافی، صدها ارز دیجیتال را با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید.

پرداخت میکنم

دریافت میکنم

کوتی
کوتی

بازارهای معاملاتی کوتی

  • کوتی

    کوتی

    (coti)

    67,460 coti

    3.38 %
    arrow_drop_down
  • کوتی

    کوتی/تتر

    (coti)

    0.09191 coti

    0.01 %
    arrow_drop_down